sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Shoppaile ilmaiseksi Pointshopissa!

Varmaan moni onkin jo kuullut Pointshopista, mutta he jotka eivät vielä ole kuulleet, lukekaa tämä.
Pointshop on nettisivu jossa voit kerätä pisteitä esimerkiksi täyttämällä kilpailuja, tilaamalla uutiskirjeitä, klikkaamalla mainoksia, kirjoittamalla blogia ja monella muulla tavalla. sitten kun pisteitä on tarpeeksi voit ostaa niillä ihan mitä vain haluat pointshopista. Siellä näkyy listat tuotteista ja kuinka monta pistettä tarvitset tietyn tuotteen saamiseen. voit myös hankkia lahjakortteja liikkeisiin. itse olen tuolla pointshopissa ja yritän tienata pisteitä päivittäin.

pointshoppiin on helppo liittyä. klikkaat vaan tuosta alla olevasta pointshop bannerista ja se vie sinut heidän sivuille. sitten vain rekisteröidyt, taytät kaikki tarvittavat tiedot. sen jälkeen sinun tulee vielä tehdä kolme juttua. sähköposti- puhelin- ja osoitetakuut. nämä siis tarkoittavat vain sitä että todistat sähköpostisi, puhelinnumerosi ja osoitteesi ovat aidot! yksi henkilö voi tehdä ainoastaan yhden tilin, sen takia heidän täytyy   tietää että nuo tiodot ovat aidot, Mutta se on aivan yksin kertaista tehdä. Lisää ohjeita saat vielä itse pointshopista

  • Sähköpostitakuu: pointshop lähettää s-postiisi koodin ja sitten vain kirjoitat koodin pointshoppiin
  • Puhelintakuu:  annat puhelin numerosi pointshoppiin ja he lähettävät sinulle koodin puhelimeesi ja sinä vain kirjoitat saamasi koodin pointshop.fi:n puhelin takuu koodi osioon.
  • Osoitetakuu:  minuulle he eivät lähettäneet koodia postiini vaikka niin sanoivat. he vain tarkastivat osoitteeni aitouden jollakin muulla tavalla. mutta parempi ja nopeampihan se noin oli

Jos nyt vielä epäilet että pointshop on huijausta. Voit olla huoleti sillä pointshoppiin kuuluu jo yli puolimiljoonaa ihmistä täältä suomesta ja tunnen monia jotka ovat tilanneet tuolta pointshopista tavaraa ilmaiseksi. Pointshop saa siis rahansa eri firmoilta jotka mainostavat tuotteitaan heidän sivuillaan ja osan rahan he pitävät itsellään ja osan he antavat meille pisteinä joilla me sitten shoppailemme tuolla.

Suosittelen liittymään juuri nyt sillä saat nyt bonus pisteitä tilillesi kun nyt klikkaat alla olevasta kuvasta ja rekisteröidyt saman tien!


PointShop.fi

1 kommentti:

  1. Jos noissa kyselyissä vastaa "kyllä" joihinkin osioihin, alkavatko soitella puhelimella tarjouksia?

    VastaaPoista